Hämeenlinnan Näkökeskus on palvellut tutulla paikallaan Kauppakeskus Tavastilassa, Palokunnankadun ja Kaivokadun kulmassa yli 30 vuotta. Näkökeskuksen löydät myös Parolasta – Parolanhovissa olemme auttaneet asiakkaitamme näönterveyden merkeissä jo reilut 25 vuotta. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ja huippulaatuisen linssivalikoimamme ansiosta löydämme varmasti oikeat ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi, tervetuloa!

Palvelut

Valikoima

Kevättä kohden mennään. Onko aika hankkia uudet silmälasit? Tervetuloa katsastamaan kevään uutuuskehyksiä, joita saapuu myymäläämme koko ajan.

 

Valikoimamme kestosuosikkeihin kuuluvat aina Suomessa suunnitellut huippukevyet ja nikkelittömät Titan-kehykset, joita löytyy kauniissa väreissä ja kuoseissa. Jos taas haaveilet erityisen huomaamattomasta kehyksestä, suosittelemme laadukasta Silhouette -mallistoa. Mikäli haluat yksillä laseilla päivittäin vaihtelua ilmeeseesi, on ranskalainen Zenka –kehys mainio valinta. Zenkoihin voit hankkia useamman räväkän vaihtoetuosan. Kevään uutuutena raitaa, ruusua, palloa ja monia muita yksivärisiä ihanuuksia. Aina löytyy myös näyttäviä muovikehyksiä trendikkäistä pyöreistä malleista tyylikkäisiin kulmikkaampiin. Olemme laajentaneet myös persoonallisten Dutz-kehysten valikoimaa.

 

Meiltä löytyy aina silmälasikehyksiä niin kapeakasvoisille kuin leveäkasvoisillekin. Optikkomme auttavat valitsemaan asiantuntemuksella kasvoillesi parhaiten istuvat kehykset. Tarvittaessa kiinnitämme myös lisänenätukia muovikehyksiimme istuvuuden parantamiseksi. Pyrimme aina löytämään sopivan lasiratkaisun asiakkaan parhaaksi!     

Me

Hämeenlinnan ja Parolan Näkökeskukset ovat yksityisiä, aidosti palvelevia optikkoliikkeitä, jotka kuuluvat valtakunnalliseen, suomalaiseen Fenno Optiikka -ketjuun. Liikkeissä työskentelee viisi optikkoa, kaksi silmälääkäriä ja pitkään optisella alalla toiminut muu henkilökunta. Meillä pääset näöntutkimukseen tai piilolasisovitukseen nopeasti ja joustavasti. Valmistamme silmälasit itse liikkeessämme, mikä mahdollistaa lyhyen toimitusajan ja yksilöllisen lopputuloksen. Myös erilaiset silmälasien korjaustyöt kuuluvat palveluihimme.

 • Markku Myntti

  Markku Myntti

  optikko

  näkötutkimukset
  piilolasisovitukset
  työnäkötutkimukset
  heikkonäköisten apuvälineet
  Hämeenlinna

 • Pasi Patovuori

  Pasi Patovuori

  optikko

  näkötutkimukset
  piilolasisovitukset
  työnäkötutkimukset
  karsastustutkimukset
  Hämeenlinna

 • Hanna Toivonen

  Hanna Toivonen

  optikko

  näkötutkimukset
  piilolasisovitukset
  näkökenttätutkimukset
  Hämeenlinna

 • Elina Peltotalo

  Elina Peltotalo

  optikko

  näkötutkimukset
  piilolasisovitukset
  näkökenttätutkimukset
  Hämeenlinna

 • Pirkko Hytti

  Pirkko Hytti

  optikko

  näkötutkimukset
  piilolasisovitukset
  Parola

 • Sari Jaatinen

  Sari Jaatinen

  vastaanottoavustaja

  kehysesittelijä
  Hämeenlinna

 • Nina Laitamäki

  Nina Laitamäki

  silmälääkäri

  silmäkirurgi
  Hämeenlinna, Parola

 • Helena Pelkonen

  Helena Pelkonen

  silmälääkäri

  lääketieteen tohtori
  Hämeenlinna, Parola